Online-Ratgeber

Österreich-Besuch: Krank sein muss nichts kosten

Kemi kënaqësinë që zgjodhët udhëtimin për në Austri!

Për statusin tuaj në lidhje me ligjet sociale gjatë vizitës mund të mësoni nëpërmjet të këtij udhëzuesi online. Gjithashtu, ai përmban të dhëna të rëndësishme kontakti për raste urgjente dhe sëmundjeje si dhe fjalor dygjuhësor të shprehjeve mjekësore.